Өндөг савлах процессын дагуу ажиллах Савлагааны стандарт шаардлагыг мөрдөх Савлагааны материал, тоног төхөөрөмжийг хянах Савлагааны чанарыг шалгах, алдаа засах Бүтээгдэхүүнийг савлахад зориулсан тоног төхөөрөмжийг ажиллуулах Савлагааны явцыг бүртгэх Ажлын байрны цэвэрлэгээ, зохион байгуулалтыг хангах Ажлын аюулгүй байдлын дүрмийг дагаж мөрдөх
- Ажилчдын өдрийн хоолыг амт чанартай хийж гүйцэтгэх - Хоолны материалыг мэргэжлийн түвшинд гаргаж захиалж авах - Технологи карт боловсруулж, ажилтнуудыг эрүүл, чанартай хоол хүнсээр хангах - Хоолны цэсийг сар бүр шинэчлэн гаргаж байх - Гал тогооны эрүүл ахуйг сайтар хангаж, цэвэрлэгээг тогтмол хийж хэвших - Сар тутам ариутгал, их цэвэрлэгээг хийж хэвших - Хоол үйлдвэрлэл, нийтийн хоолны газарт тавигддаг стандарт шаардлагуудыг биелүүлэн ажиллах
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн хууль тогтоомж, стандартын дагуу байгууллагын нийт ажилтны хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй байдал, эрүүл ахуйг хангах, Засварын тоног төхөөрөмж, барилга байгууламж инженерийн шугам сүлжээний ажлын бэлэн байдал, аюулгүй ажиллагааг хангах Гарч болох эрсдлийг тодорхойлох, аюулыг арилгах Хөдөлмөрийн нөхцлийн үнэлгээ хийх, нөхцлийг сайжруулах арга хэмжээ авах Сургалт, судалгаа явуулах Холбогдох мэргэжлийн байгууллагатай харилцах Байгууллагын үйл ажиллагаа доголдолгүй жигд хэвийн явагдаж, ажлын бүтээмж нэмэгдэж үр ашиг, үр нөлөөг дээшлүүлэх