Салбарын өдөр тутмын санхүүгийн гүйлгээг НББОУС-ын дагуу хийх, бүртгэх, нэгтгэх, салбарын тайлан нэгтгэх
Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн явцад хүнсний аюулгүй байдлыг хангах ажлын хүрээнд бүтээгдэхүүний, орчны, эрүүл ахуйн хяналтыг тавих, олон улсын стандарт, зохистой дадлыг үйлдвэрлэлд нэвтрүүлэх ажлыг удирдан зохион байгуулах
Салбарын өдөр тутмын санхүүгийн гүйлгээг НББОУС-ын дагуу хийх, бүртгэх, нэгтгэх, салбарын тайлан нэгтгэх
-Хүнсний улаанбуудай, буудайн гурилд стандартын дагуу шинжилгээ хийх -Бэлэн бүтээгдэхүүн болон түүхий эдийн агуулахад эрүүл ахуйн чанар, хяналт тавьж ажиллана -Лабораторын хяналтын журналуудыг тогтмол бүртгэж ажиллах -Ажлын байранд ХАБЭА-н зааварчилгааг мөрдөж өөртөө болон бусдад аюул учруулахгүй ажиллах