Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх жор, технологийн зааврыг боловсруулах Үйлдвэрлэлийн технологийн урсгалыг тодорхойлох Хүнсний түүхий эдийг орчин үеийн болон уламжлалт технологиор боловсруулж, шинэ бүтээгдэхүүн хөгжүүлэх Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний чанар, эрүүл ахуйн үзүүлэлтийг тодорхойлох Үйлдвэрлэлийн процессыг тодорхойлох шинэ бүтээгдэхүүний санааг хөгжүүлэх, жорыг боловсруулан туршиж, баталгаажуулах Шинэ бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлтийг боловсруулахдаа зах зээлийн эрэлт хэрэгцээ, үйлдвэрлэлийн боломж хүчин чадлыг тооцоолон боловсруулж танилцуулах Жорын дагуу бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэл үйл ажиллагаанд хяналт тавих Шинэ бүтээгдэхүүн болон шинэ ТЭМ, СББ-ийн туршилтыг тухай бүр хийж, үр дүнг тайлагнах Бэлтгэн нийлүүлэгчээс ирүүлж буй түүхий эд, материалуудад тавигдах чанарын шаардлагыг тодорхойлох Ажлын байран дээрх сургалт орох
1. Цагийн бүртгэлд хяналт тавих, нэгтгэл гаргах 2. Компанийн хүний нөөцийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах 3. Бусад чиг үүргийн дагуу ажиллах
Санхүүгийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг бүртгэх Харилцагч байгууллагуудын тооцоог бүртгэх баталгаажуулах тайлан мэдээ бэлтгэх
Борлуулалтын баг хамт олныг удирдах, менежментээр хангах, борлуулалт хийх, байнгын харилцагч хэрэглэгчийн тоог нэмэгдүүлэх Шинэээр ажилд орсон борлуулагч нарыг чиглүүлэх, дадлагажуулах Борлуулалтын бизнес төлөвлөгөөг биелүүлэх, тэдгээрийн гүйцэтгэлд хяналт тавьж ажиллах Борлуулагч нарын гүйцэтгэлийг хангуулах Борлуулалтын бизнес төлөвлөгөөг биелүүлэх, тэдгээрийн гүйцэтгэлд хяналт тавьж ажиллах
Эцсийн бүтээгдэхүүний болон түүхий эдийн чанарын хяналтыг тавьж ажиллах Бүтээгдэхүүний чанарыг түүвэрчилсэн байдлаар шалгах, хянах Бүтээгдэхүүний чанартай холбоотой асуудлаар удирдах ажилтнууд болон бусад ажилтнуудыг мэдээллээр хангах Эцсийн бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлын хяналт хийх Эцсийн бүтээгдэхүүнийг борлуулалтад гарах үеийн чанар, аюулгүй байдлын хяналт тавих