Зочин угтах , үдэхтэй холбогдох бүхий л ажил үүрэг Ресорт буудлын хүлээн авахын санхүү тооцооны ажил Зочин гэрүүдийн үйлчилгээний ажилчдыг зохион б/гуулах Аялалтай холбогдох бусад ажил үүрэг
Сантехниктэй холбогдох бүхий л ажил үүрэг Зочин өрөөний болон зочид буудалд сантай холбоотой асуудал үүсэхэд засаж, хэвийн ажиллуулах арга хэмжээ авах
- Япон ресторанд технологийн картын дагуу халуун хоол болон хүйтэн зууш, амттан зэргийг бэлдэж гаргана. - Гал тогооны бараа материалын нөөц, хадгалалт дээр хяналт тавих - Хоолны чанар, амтанд хяналт тавих - Япон ерөнхий тогоочоос зааварчилгаа авна
Төлөвлөгөө боловсруулж, батлуулах, хэрэгжүүлэх, хэрэгжилтэд хяналт тавих Ресорт зочид буудал болон хотын төвд байрлах рестораны үндсэн үйл ажиллагааны албадыг нэгдсэн удирдлагаар хангах Борлуулалтын тайланг өдөр, сар, улирлаар тайлагнах Борлуулалтын төлөвлөгөөг гаргаж хэрэгжүүлэх Үйлчилгээний стандарт, дүрэм журмыг боловсруулж, мөрдүүлэн ажиллах