Хоол үйлдвэрлэл, технологи үйл ажиллагааг хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, чанар стандартын дагуу зохих түвшинд хэрэгжүүлэхэд голлон гүйцэтгэхХоол хүнсний амин дэм, тэжээллэг чанарыг алдагдуулахгүйгээр технологийн дагуу хийх, хадгалах, хамгаалах аргуудыг төлөвлөн зохион байгуулж, хоолны шинэ жор, хэрхэн хийх, аргачлалыг бусдад зааж хэвшүүлэх, бараа материалын зарцуулалтад хяналт тавих.Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргийн дагуу
Брэнд хөгжүүлэлт хийх, зах зээлийн болон борлуулалтын судалгаа шинжилгээ хийх, дүгнэх, тайлагнах Хариуцсан брэндийн татан авалтын үйл ажиллагааг зохион байгуулах Маркетинг идэвхжүүлэлтийн бүх төрлийн үйл ажиллагаанд биечлэн оролцох, төлөвлөгөө гаргах, хэрэгжүүлэх Брэндийн зах зээлд эзлэх байр, хувь хэмжээг нэмэгдүүлэхийн тулд сошиал орчинд идэвхитэй таниулах, үйлчлүүлэгчийн тоог нэмэх Шинээр бараа бүтээгдэхүүн зах зээлд нэвтрүүлэх судалгааны ажил хийх, хөгжүүлэх