Тооцоолол хийх, зардал тооцох, санхүүгийн дүн шинжилгээ хийх Санхүүгийн баримт бичиг, данс бүртгэлийг хянах Байгууллагын төсөв, төлөвлөгөө боловсруулахад дэмжлэг үзүүлэх Санхүүгийн мэдээллийг боловсруулах, тайлагнах
Ресторан лоунж, пабын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, удирдлагаар хангах Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах Үйлчилгээний ажилтнуудын сургалтыг зохион байгуулах Зочдын тав тух, үйлчилгээний чанарыг хангах. Ажилтнуудын хоорондын хамтын ажиллагааг дэмжих. Үйлчлүүлэгчдийн санал хүсэлтийг сонсож, шийдвэрлэх. Төсөв, орлогын төлөвлөлт, хяналт тавих. Чанар, стандартын дагуу үйл ажиллагааг явуулах. АБТ-д заасан бусад чиг үүргүүд
Багийн гишүүдийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Үйлчилгээний чанарыг хянах, үнэлэх Зочидтой харилцах, тэдний санал хүсэлтийг шийдвэрлэх Хоол үйлдвэрлэлийн үйл явцыг зохион байгуулах Үйлчилгээний журам, стандартад нийцүүлэн ажиллах Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамжийг нэмэгдүүлэх үйл ажиллагааг сайжруулах талаар судалгаа хийх, хэрэгжүүлэх Санал хүсэлт, гомдлыг шийдвэрлэх Салбарын шинэ чиг хандлага, хөгжлийг судлах, хэрэгжүүлэх
Санхүүгийн төлөвлөгөө, тайланг боловсруулах Санхүүгийн мэдээллийг шинжлэх, дүн шинжилгээ хийх Санхүүгийн зардал, орлогыг удирдах Санхүүгийн стратеги, бодлогыг боловсруулж хэрэгжүүлэх Байгууллагын санхүүгийн эрсдэлийг үнэлэх, удирдах Санхүүгийн тайлангийн үнэн зөвийг шалгах Холбогдох хууль, дүрэм журмыг мөрдөх Санхүүгийн багийн гишүүдийг удирдах, сургалт зохион байгуулах