-Кассанд байгаа бүх төлбөрийг хүлээн авч бүртгэх -Кассын тоног төхөөрөмжийг ашиглах -Гүйлгээний мэдээллийг нягталж, шалгах -Үйлчлүүлэгчтэй эелдэг найрсаг харилцах, сэтгэл ханамжийг нэмэгдүүлэх
Бүх төрлийн кофе, цай, коктейл, смүүти уух зүйлсийг технологийн дагуу хийж гүйцэтгэнэ. Ажлын байрны цэвэрлэгээ үйлчилгээг хариуцаж ажиллана.
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний ажлын байранд эрүүл ахуйн стандартыг мөрдүүлэх, чанарын хяналт тавих, Хүнсний бүтээгдэхүүний худалдан авалт, хоол үйлдвэрлэлийн процесс боловсруулалтад хяналт тавих, Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйд тавигдах стандартыг хангаж ажиллах, эрдслээс урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авах, хэрэгжүүлэх, хянах, эрсдэлийн акт, зохистой дадлын гүйцэтгэлийг хангахын тулд заавар зөвлөмж өгөх, мэдээллээр хангах ХАБ-ын чанарын хяналт тавих, лабораторын шинжилгээнийн дүгнэлтэнд хяналт тавих, түүхий эдийн шинжилгээнд хяналт тавих Ажилтнуудын хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй байдлын хууль дүрэм стандартыг мөрдүүлэх
Хүнсний бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлыг хангах Шинэ бүтээгдэхүүний хөгжүүлэлтэд оролцох Хүнсний технологийн стандарт, журам мөрдөх Үйлдвэрийн үйл ажиллагааг хянах, сайжруулах Хүнсний материалын шинжилгээ хийх Бүтээгдэхүүний туршилт, үнэлгээ хийх Багийн гишүүдийн сургалт, боловсролд дэмжлэг үзүүлэх Хүнсний үйлдвэрлэлийн процессыг хянах Төсөв, тайлангийн бэлтгэлд оролцох
-Санхүү, нягтлан бодох бүртгэлийг холбогдох хууль, дүрэм, журам, стандартын дагуу хөтлөн явуулах -Санхүү нягтлан бодох бүртгэлийн үйл ажиллагаанд хяналт тавих -Бүртгэл хяналтыг стандартын дагуу хөтлөх, тайлагнах, архивлах -Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад чиг үүргүүд
-Батлагдсан технологийн картын дагуу амт, чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах -Шинэ технологи гаргах дээр санал санаачлагатай ажиллах -ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах -Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах