Ресторан, лоунжд дараах ажлуудыг гүйцэтгэх: Кофены төрлийн уух зүйлс бэлтгэн үйлчлэх Шэйк бэлтгэн үйлчлэх Энгийн коктейль-ууд гарган үйлчлэх Үйлчлүүлэгчдээс захиалга авах Тогооч нарт хоолны захиалга дамжуулах Хоол болон бусад уух зүйлсээр үйлчлэх
Ресторан, лоунжны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Багийн гишүүдийн ажлыг зохицуулах, удирдах Санхүүгийн төлөвлөгөө, төсвийг боловсруулах, хэрэгжүүлэх Рестораны тайлан гаргах Бизнесийн өсөлт, хөгжлийг дэмжих стратеги боловсруулах Худалдаа, маркетингийн үйл ажиллагааг хянах Үйлчилгээний чанар, стандартуудыг хадгалах Хэрэглэгчдийн сэтгэл ханамжийг нэмэгдүүлэх арга хэмжээг хэрэгжүүлэх Ажлын орчны аюулгүй байдлыг хангах Сар бүрийн тайлагнал, дүн шинжилгээ хийх