Касс: Зочдоос захиалга авах, программд оруулах, тооцоо авах, үйлчлэх Текний бараа бүтээгдэхүүний татан авалт болон санхүүгийн тайланд хяналт тавих Шаардлагатай үед зохион байгуулагчийг орлох, зөөгч нарт туслах, үйлчилгээ үзүүлэх Зөөгч: Зочдоос захиалга авах, программд оруулах, үйлчлэх Зочинд үйлчлэхэд бэлтгэх, ширээ сандал засах, цэвэрлэх Ресторанаас бусад хүлээн авалт, өглөө цай зэрэг шаардлагатай хэсгүүдэд ажиллах
Зочид буудлын өрөө, тасалгааны цэвэрлэгээ үйлчилгээг цаг тухай бүрд хийх Хүлээн авалтын арга хэмжээний өмнөх, дараах бэлтгэл ажил, цэвэрлэгээ үйлчилгээг хийх АБТ-д заасан чиг үүрэг
Бараа материалын захиалга, татан авалт хийх Бараа материалыг ангилан хүлээн авах, олгох, бүртгэх Агуулахын эмх цэгцийг хангах, бараа бүтээгдэхүүнийг стандартын дагуу хадгалах, бүтээгдэхүүний хугацаанд хяналт тавих Захиалгын нэгтгэлийг хийж татан авалтын төлөвлөгөө гаргах Худалдан авалтын гүйцэтгэлийг тайлагнах Бараа бүтээгдэхүүнд чанарын шаардлага хангаж буй эсэхэд хяналт тавих, бэлтгэн нийлүүлэгчидтэй шууд харилцаж гэрээ байгуулах, байгууллагын эрх ашгийг хамгаалан ажиллах
Зочдоос захиалга авах Текний бараа бүтээгдэхүүний татан авалт болон санхүүгийн тайланд хяналт тавих Шаардлагатай үед зохион байгуулагчийг орлох Борлуулалт нэмэх
Касс: Зочдоос захиалга авах, программд оруулах, тооцоо авах, үйлчлэх Текний бараа бүтээгдэхүүний татан авалт болон санхүүгийн тайланд хяналт тавих Шаардлагатай үед зохион байгуулагчийг орлох, зөөгч нарт туслах, үйлчилгээ үзүүлэх Зөөгч: Зочдоос захиалга авах, программд оруулах, үйлчлэх Зочинд үйлчлэхэд бэлтгэх, ширээ сандал засах, цэвэрлэх Ресторанаас бусад хүлээн авалт, өглөө цай зэрэг шаардлагатай хэсгүүдэд ажиллах
Удирдлагын үндсэн үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлж хамтран ажиллах Компанийн дотоод үйл ажиллагааг зөв зохистой удирдан зохион байгуулах, ажлын бүтээмжийг дээшлүүлэх Ресортийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг чиглүүлэх, удирдлагаар хангаж хяналт тавих Үйлчилгээний стандарт, дүрэм журмыг боловсруулж, мөрдүүлэн ажиллах Үйл ажиллагааг саадгүй явуулахад шаардагдах барилгын бүх төрлийн зөвшөөрлийг холбогдох дүрэм, журмын дагуу бүрдүүлж, хугацаанд нь авах, эх хувь бичиг баримтыг хадгалах, бүртгэх Ресортийн борлуулалт, ашгийг нэмэгдүүлэхэд чиглэж ажиллах Үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамж, үйлчилгээний чанарыг тогтвортой байлгаж, ажилчдыг сургах, хөгжүүлэх гэх Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргүүд
Зочид буудал, ресторан, цомцог гэр, өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ашигт ажиллагааг хангах.
Ажилчдыг амт чанартай хоол унд цайгаар хангах Хоолны хуваарийг гарган орц материалыг таруулах Хоол хүнсний материалын хадгалалт, чанарт хяналт тавих Агуулахаас шаардахаар бараа хүлээн авах Гал тогооны цэвэрлэгээ үйлчилгээ тогтмол хийх