Байгууллагын компьютер, техник хангамжийн бүхий л үйл ажиллагааг хэвийн жигд хэрэгжүүлнэ Камерын хяналт, сүлжээний төхөөрөмжийн хэвийн үйл ажиллагааг хангаж ажиллана Олон улсын сүлжээ зочид буудлын салбарт идэвхитэй хөгжиж буй системийн судалгаа хийх, нэвтрүүлэх, хэвийн үйл ажиллагааг хангахад чиглэсэн менежментийн тогтолцоог хэрэгжүүлнэ.
Өрөөнүүдийг цэвэрлэж, эмх цэгцтэй байлгах. Тавилга, тоног төхөөрөмжийг цэвэрлэх, арчлах. Гэрэлтүүлэг, халаалт, агааржуулалтыг шалгаж, засварын ажилтанд мэдээлэл өгөх. Өрөөнүүдийн хэрэглээний материалын нөөцийг хянах, бүртгэх. Цэвэрлэгээний бодис, тоног төхөөрөмжийг аюулгүй ашиглах. Цэвэрлэгээний хуваарийг дагаж мөрдөх. Ажлын байранд аюулгүй байдлыг хангах,
Зочдыг угтан авах, нэвтрэхийг хянах Аюулгүй байдлыг хангах Зочдын асуултад хариулах, туслах Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг биелүүлэх Гар утас, цахим төхөөрөмжийг ашиглан мэдээлэл хөтлөх Гарах, орох хөдөлгөөнийг зохицуулах Салбарын стандартын дагуу зочид болон ажилтнуудын аюулгүй байдлыг хангах
Талбайн цэвэрлэгээг өдөр тутам хийж, орчныг цэвэрхэн байлгах Гадаа болон дотор талбайд хог хаягдлыг цэвэрлэх Хэрэглэгчид болон ажилчдад тав тухтай орчныг бүрдүүлэх Цэвэрлэгээний бүтээгдэхүүн болон тоног төхөөрөмжийг зөв ашиглах Ажлын байранд аюулгүй байдлыг хангах
Зочид буудлын зочлох үйлчилгээний /зочид буудал, ресторан/ өдөр тутмын үйл ажиллагааг өндөр чанартай, зочны сэтгэл ханамжид нийцсэн, олон улсын стандартын дагуу удирдан зохион байгуулж, ашигт ажиллагаа болон багийн гүйцэтгэлийг сайжруулах.
1. Ажилчид болон зочдын эрүүл мэндийг хамгаалах 2. Ажлын байрны эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг хангах 3. Ажилтнуудын аюулгүй ажиллагааг хангах зорилгоор сургалт, семинар зохион байгуулах 4. Ажлын байрны аюулгүй байдлын төлөвлөгөөг боловсруулах, хэрэгжүүлэх, үнэлгээ хийх 5. Ажлын байранд аюулгүйн эрсдлийг үнэлж, тайлагнах 6. Ажилтнуудын өвчлөл, осол, гэмтлийн судалгаа хийж бууруулах арга хэмжээ хэрэгжүүлэх 7. Ажлын байрны нөхцлийг сайжруулахад санал дэвшүүлэх
Анхан болон ахисан түвшний сэлэлтийн техник заах Усан сангийн аюулгүй байдлыг хангах Хичээл сургалтын төлөвлөгөө боловсруулах Сургалтын явцад гүйцэтгэлийг хянах Оюутан, сурагчдын дунд урам зориг өгч, дэмжлэг үзүүлэх Хичээлд оролцож буй хүмүүсийн хөгжлийг дэмжих Усан спортын техник, тактик, дүрмийг заах
Биеийн тамирын хөтөлбөрүүдийг төлөвлөх, зохион байгуулах Сургалтын үйл явцыг удирдах, хянах Илтгэгчийн үүрэг гүйцэтгэх, хэрэглэгчдийн анхаарлыг татах Сургалтын явцад хэрэглэгчдийн биеийн байдлыг үнэлэх Гар утас, цахим хэрэгслээр сургалтын хөтөлбөрийг дэмжих Хэрэглэгчдийн зорилго, хүсэл сонирхолд нийцсэн сургалтын төлөвлөгөө боловсруулах Биеийн тамирын тоног төхөөрөмжийг хариуцах Сургалтын явцад сэтгэл зүй, урам зориг өгөх Сургалтын хөтөлбөрийн үр дүнг үнэлэх
Зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд шаардлагатай хүнс, бараа материалын худалдан авалтын хэрэгцээг тодорхойлох, Агуулахын бараа материалын үлдэгдлийн мэдээнд тулгуурлан худалдан авалтын төлөвлөгөө гарган батлуулж, хэрэгжүүлэн ажиллах. Нийлүүлэгчид захиалга өгөх, бараа нийлүүлэх хугацаа болон бараа материалын чанарт үнэлгээ хийж, шаардлага тавьж ажиллах. Хангамжийн бараа материалын хэрэгцээг тодорхойлж сар, улирал жилээр худалдан авалтыг төлөвлөх, хэрэглэнд хяналт тавьж ажиллах. Хүнсний бараа материалыг зориулалтын дагуу тээвэрлэх нөхцлийг бүрдүүлэх Тээврийн хэрэгслийн ариутгал халдваргүйтлийг зааврын дагуу хийж гүйцэтгэх. Бусад
Шинэ жор, хоолны менюны туршилтад оролцох, санал санаачилга гаргах Хоолны чанар, аюулгүй байдлыг хангасан боловсруулалт хийх Нөөц, орц, материалын бүрдэлт, хадгалалтын шинж чанарыг үнэлэх, шаардлага тавих Ажлын байрны цэвэрлэгээ, ариутгалыг зааварын дагуу хийх Багийн гишүүдийн сургалт, мэргэшлийг дэмжих, тогтмол өөрийгөө хөгжүүлэн суралцах
Мах болон хоолны бусад орц, түүхий эд материалыг нормын дагуу бэлтгэх, савлах, Түүхий эд материалын хадгалалтад хяналт тавьж хүлээж авах, Чанарын шаардлага хангасан бүтээгдэхүүнийг бэлтгэн гал тогоонд хүлээлгэж өгөх Бараа материалын нөөцийг хянаж, захиалга өгөх
Шинэ коктейль, ундаа бэлтгэх Ундаа, коктейл, уух зүйлсийн талаар мэдлэгтэй байх Зочдын хүсэлт, санал хүсэлтийн дагуу үйлчлэх Ажлын байранд цэвэрч нямбай зохион байгуулалттай ажиллах Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах Нөөц бараа материал хариуцан ажиллах
Үйл ажиллагаа шинээр эхлүүлж буй Зочид буудлын ресторанд Ази, Европ хоолны меню зохиож технологи карт боловсруулах, Технологи картны дагуу хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, сургалт зохион байгуулах Тогооч бэлтгэх, тогтвортой ажиллах нөхцлийг хангах
Зочдыг угтан авах, нэвтрэхийг хянах Аюулгүй байдлыг хангах Зочдын асуултад хариулах, туслах Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг биелүүлэх Гар утас, цахим төхөөрөмжийг ашиглан мэдээлэл хөтлөх Гарах, орох хөдөлгөөнийг зохицуулах Салбарын стандартын дагуу зочид болон ажилтнуудын аюулгүй байдлыг хангах
Ажлын төлөвлөгөө гарган батлуулах, хэрэгжүүлэх, Арга хэмжээ, хүлээн авалтын захиалга авах, зохион байгуулах, Захиалгын системд мэдээллийг үнэн зөв оруулах, Үйлчлүүлэгчийн санал, хүсэлтийг тодруулан шаардлагатай тохиолдолд тусгай үйлчилгээнд зориулсан меню гаргах, санал болгох Захиалгын тайлан, мэдээ гаргах, хэрэглэгчийн гомдол саналыг хүлээн авч залруулах арга хэмжээ зохион байгуулах, Маркетинг, борлуулалтын үйл ажиллагааг идэвхижүүлэх санал санаачилга гаргах