Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Мастер фүүдс ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
ҮЙЛДВЭРИЙН ДАРГА

Үйлдвэрийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг төлөвлөх, зохион байгуулах, хяналт тавих Үйлдвэрлэлийн төлөвлөгөө, норм нормчилол, чанар стандартын хэрэгжилтийг хангах Хөдөлмөр аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн шаардлагыг мөрдүүлж ажиллах Бүтээмжийг нэмэгдүүлэх, зардлыг хянах, үр ашигтай үйл ажиллагааг бий болгох Ажилтнуудыг удирдан чиглүүлэх, сургалт хөгжилд анхаарах

БОРЛУУЛАЛТЫН МЕНЕЖЕР

Борлуулалтын төлөвлөгөө боловсруулах Түгээлтийн  багийг зохион байгуулах Хэрэглэгчийн шаардлагыг судлах, анализ хийх Борлуулалтын мэдээллийг гаргах Борлуулалтын стратеги боловсруулах Борлуулалттай холбоотой тайлан, мэдээлэл бэлтгэх Хэрэглэгчтэй харилцах, харилцагчийн сэтгэл ханамжийг хангах Борлуулалтын зорилтыг биелүүлэх, мониторинг хийх

ЭРҮҮЛ АХУЙЧ - /ростероор ажиллах/

Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тавигдах стандартыг ханган ажиллах, эрсдэлээс урьдчилан сэргийлэх, арга хэмжээ авах, хэрэгжилтийг хянах, үйлдвэрлэлийн зохистой дадлын гүйцэтгэлийг хангахын тулд заавар зөвлөмж сургалтаар хангах Түүхий эд материалыг хүлээн авах хадгалалт, хэрэглээнд хяналт тавих Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээ ажлын байрны цэвэрлэгээнд эрүүл ахуйч стандартыг мөрдүүлэх Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан ажил үүргүүдийг гүйцэтгэнэ. 

ЧАНАР ШАЛГАГЧ

Бүтээгдэхүүний чанарыг хянах, стандарт ажлын зааварчилгааны дагуу хийгдэж буй эсэх хяналт тавих Тохиолдлын шалгалт хийх болон дүгнэлт гаргах Бүтээгдэхүүний стандартын дагуу чанар, аюулгүй байдлыг хангах Технологийн явцад үүссэн асуудлуудыг шийдвэрлэхэд туслах Чанарын удирдлагын системийг мөрдөх Шалгалтын тайланг боловсруулах, дүгнэлт гаргах Хүндэтгэлтэй, мэргэжлийн байдлаар бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах

ЕРӨНХИЙ ТОГООЧ

Үйлчилгээний стандарт шаардлагуудыг баримтлан, ажилтнуудыг ажлын чиг үүрэг, удирдлагаар хангаж, ажлын гүйцэтгэлд хяналт тавих   Хоол үйлдвэрлэлийг ахлаж, удирдан зохион байгуулж ажиллах  Ажилтнуудыг шууд удирдлагаар хангах, бүтээмжийг нэмэгдүүлэх Шинэ хоол гаргах, меню зохиох, сайжруулах, технологи боловсруулах  Гал тогооны хүрээнд хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуй, чанар стандартыг хэвшүүлэх

ЕРӨНХИЙ ТЕХНОЛОГИЧ

Хоол хөгжүүлэлтийн үйл ажиллагааг удирдах, хяналт тавих Салбар нэгжүүдийн  хоол үйлдвэрлэлийн хэлхээ дамжлагын хэвийн үйл ажиллагааг дэмжих зорилтот ажлуудыг зохион байгуулах салбар хариуцсан  менежерүүдтэй хамтран хийх, сайжруулах Хоол үйлдвэрлэлд тавигдах шаардлага батлагдсан технологи картын мөрдөлтөд хяналт тавих,шалгах, үнэлэх дүгнэх, Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний ажилтнуудыг тусгай хөтөлбөрөөр сургах хөгжүүлэх, дадлагажуулах Чанар, эрүүл ахуйн хүрээнд хийгдэх ажлуудыг удирдан зохион байгуулах  Бүтээгдэхүүний технологийн орц норм, горим зааварын мөрдөлтөнд хяналт, тавих сайжруулах, 

Макс Групп-н салбар компаниуд

  • Макс Групп
  • Мастер фүүдс ХХК
  • Сүү Хувьцаат Компани
  • Холидэй Инн Улаанбаатар Зочид буудал
  • Макс Өргөө ХХК
  • Рамада
  • Макс Рөүд
  • Макс Центр ХХК

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Чингэлтэй дүүрэг, Чингэлтэй дүүрэг, Тэнгис кино театрын баруун талд M Plaza - 15 давхарт 1503 тоот

Фэйсбүүк хуудас

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2025.