Бүрдүүлэлт сонгон шалгаруулалт хийх Сургалт, хөгжлийн төлөвлөгөө гаргах, хэрэгжүүлэх Байгууллагын соёлыг дэмжих арга хэмжээ зохион байгуулах, ажилтнуудын сэтгэл ханамжийг дээшлүүлэх Хүний нөөцийн тайлан, мэдээлэл, баримт бичиг боловсруулах Албан хэрэг хөтлөлтийг хариуцан ажиллах
Батлагдсан технологийн дагуу мах бэлтгэх, амтлах Батлагдсан технологийн дагуу Солонгос хоол, хачир, соус, салат хийх Түүхий эд материалын нөөцөд хяналт тавьж ажиллах Тоног төхөөрөмж, түүхий эд, материалын хүнсний аюулгүй байдалд анхаарах Гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн хариуцан ажиллах