Барилгын материал, тоног төхөөрөмжийг хянах, зохион байгуулах Ажлын талбайд аюулгүй ажиллагааг хангах Барилгын стандарт, дүрэм журмыг мөрдөж ажиллах
Үйлчлүүлэгчийн биемахбодийн хөдөлгөөний үйл ажиллагаа, чадваруудыг үнэлэх, Хөдөлгөөний алдагдлыг сэргээн сайжруулах, тогтворжуулах Амьдралын чанарыг сайжруулахад чиглэсэн эмчилгээ, тусламж үзүүлэх Аливаа өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх эрүүл аж төрөх ёсыг хэвшүүлэх Эрүүл мэндийн боловсрол олгох
Маркетингийн үйл ажиллагааг сайжруулан өрсөлдөх чадварыг нэмэгдүүлэх Зах зээлийн болон өрсөлдөгчийн судалгаа хийх, хэрэглэгч, харилцагч байгуулагын хэрэгцээ шаардлагыг тодорхойлох; Олон нийтийн харилцаа, нийгмийн сүлжээ, эвент арга хэмжээ зохион байгуулах.
Нарийн мэргэжлийн үзлэг, оношилгоонд чиглүүлэх үзлэг болон шинжилгээний дүгнэлтийг үндэслэн өвчтөнд эмийн эмчилгээг зөвлөх Дотрын өвчний үзлэг, зөвлөгөө хийх
Үйлчлүүлэгчдийг эелдэг, найрсгаар угтаж, шаардлагатай мэдээлэл, чиглүүлгийг өгөх. Байгууллагын үйлчилгээ, бүтээгдэхүүний талаар дэлгэрэнгүй мэдээлэл өгөх. Үйлчлүүлэгчдийг холбогдох албан тушаалтан, хэлтэст холбож өгөх. Үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжийг дээшлүүлэхэд анхаарах.
Борлуулалт, худалдан авалтын өдөр тутмын үйл ажиллагааг холбогдох хууль дүрэм журмын хүрээнд хөтлөх Нягтлан бодох бүртгэлийн холбогдох бүртгэлийг Ерөнхий нягтлан бодогчийн удирдлага доор цаг хугацаанд нь хөтлөх Тооллого зохион байгуулах, гүйцэтгэх
Компанийн хүний нөөцийн бодлого, стратеги төлөвлөлтийг тодорхойлох боловсруулахад шаардлагатай мэдээллээр хангах, хэрэгжүүлэх, тайлагнах Компанийн батлагдсан бүтэц, орон тооны дагуу хүний нөөцийн бүрдүүлэлтийг төлөвлөж, ажлын байрны захиалгын дагуу сонгон шалгаруулалтыг зохион байгуулах Хөдөлмөрийн тухай хуулийн дагуу хөдөлмөрийн харилцааг зохицуулах Байгууллагын дотоод журам болон бусад журмуудтай холбоотой харилцааг зохицуулах, хяналт тавих Ажилтнуудын бүтээмж, гүйцэтгэлтэй холбоотой бусад харилцааг зохицуулах
Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний чанарыг шалгах, жишиг стандартуудыг баримтлах Хоол үйлдвэрлэлийн явцад ажилтнуудын гүйцэтгэл, хариуцлагыг хянах
Зочид буудлын цагаан хэрэглэл, алчуур, ор хөнжлийн даавуу цаг тухай бүрд хийх АБТ-д заасан чиг үүргийн дагуу
Амрагчдын өрөөнд стандартын дагуу цэвэрлэгээ үйлчилгээ хийж, ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан бусад үүрэг даалгаврыг хийж гүйцэтгэнэ.
Эмнэлгийн сургалтын хэрэгцээг тодорхойлж, зохион байгуулах Эмнэлгийн судалгааны үр дүнг олон нийтэд хүргэх, хэвлэл мэдээлэлд мэдээлэл өгөх. Гадаад эрдэм шинжилгээний байгууллагуудтай хамтран ажиллах, олон улсын судалгааны төслүүдэд оролцох. Эмнэлгийн гадаад харилцааг хөгжүүлэх, гадаадын эмнэлгийн байгууллагуудтай гэрээ хэлэлцээр хийх. Эрдэм шинжилгээ, судалгааны төсөл, хөтөлбөрийн санхүүжилтийг татах, хандивын асуудлыг зохицуулах. Эмнэлгийн эрдэм шинжилгээний үйл ажиллагаанд оролцох ажилчдыг сургах, удирдах, чадавхийг дээшлүүлэх.
Үйлчлүүлэгчдээс ирсэн захиалгыг утас, имэйл, онлайн платформоор хүлээн авч, дотоод системд бүртгэнэ. Өрөө, үйлчилгээний боломжит байдлыг хянаж, захиалга баталгаажуулна. Үйлчлүүлэгчдийн санал, хүсэлтийг сонсож, асуудлыг шийдвэрлэх арга хэмжээ авна. Өдөр тутмын захиалгын тайланг гаргаж, удирдлагад танилцуулна.
Захиалсан бүтээгдэхүүнийг захиалга үйлчилгээ стандартын дагуу гарган ажиллах Халуун болон хүйтэн ундааны зүйлсийг захиалгын дагуу гаргах 1 өдөр ажиллаад 1 өдөр амрах байдлаар 22 хоног сувилал дээр байрлаж ажиллах Шаардлагатай уух зүйлс болон дагалдах хүнсний бүтээгдэхүүний нөөцтэй байхад анхаарч ажиллах Уух зүйлсийг хадгалах, түүгээр үйлчлэх горим стандартыг баримтлан ажиллах
Аж ахуйн материал, бараа бүтээгдэхүүний захиалга хийх, хүлээн авах, хадгалах. Бараа материалын тооллого хийж тайлан гаргах. Бараа материалын зарцуулалтыг хянаж, санхүүгийн баримт бүрдүүлэх. Агуулахын зохион байгуулалт, эмх цэгцийг хангах.
Тасаг, нэгжийн чиг үүргийн хүрээнд эмнэлгийн тусламж үйлчилгээг батлагдсан стандарт, удирдамжийн дагуу мэргэжлийн түвшинд үзүүлэх Ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан чиг үүргийн дагуу ажиллана.
Нийтийн хоолны үйлчилгээний өдөр тутмын ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний чанарыг шалгах, жишиг стандартуудыг баримтлах Хоол үйлдвэрлэлийн явцад ажилтнуудын гүйцэтгэл, хариуцлагыг хянах Төлөвлөгөө, төсвийг боловсруулж, хэрэгжилтийг хянах Хоолны менюг боловсруулах, шинэ хоолны жор оруулах Клиентын санал хүсэлтийг сонсох, шийдвэрлэх Ажилтнуудын сургалт, хөгжлийг зохион байгуулах Тоног төхөөрөмж, материалын хадгалалт, ашиглалтын хяналтыг хэрэгжүүлэх
Эмнэл зүйн сорьцонд микробиологийн шинжилгээ хийх (бактери, вирус, мөөгөнцөр, паразит илрүүлэх). Анагаах ухааны микробиологийн оношлогооны аргуудыг ашиглан ургуулалт, будах, тодорхойлох, мэдрэг чанарын сорил гүйцэтгэх. Шинжилгээний дүнг үнэлэх, тайлбарлах, эмчид тайлагнах. Лабораторийн шинжилгээний бүртгэл, архивлалтыг журмын дагуу хөтлөх. Шинжилгээ хийхдээ халдвар хамгааллын дэглэм, стандарт үйл ажиллагааны зааврыг чанд мөрдөх. Лабораторийн тоног төхөөрөмж, урвалжийн аюулгүй хэрэглээ, хадгалалт, ариутгалд хяналт тавих. Шаардлагатай үед лабораторийн сургалт, чанарын хяналт болон магадлан итгэмжлэлд оролцох. Бусад холбогдох дүрэм, журмыг мөрдөж ажиллах.