Зочлох үйлчилгээний салбарт хангамжийн материал болон бараа материал худалдан авалт хийх, зарцуулалт, үрэгдэлд хяналт тавих Хариуцсан агуулахын эмх цэгц, аюулгүй байдалд хяналт тавих Ажлын байрны тодорхойлолтод заасны дагуу чиг үүрэг гүйцэтгэх
Зочдыг угтан авах, үдэх, мэдээллээр хангах Өөрийн ээлжийн тайлан гаргах, бүртгэх, зочныг өрөөнд байрлуулах, төлбөр тооцоо хийх, утасны дуудлага хүлээн авах Зочид буудлын нэгдсэн программ дээр ажиллах, тооцоо тооллого хийх Харилцагч, зочдоос ирсэн санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авч, зохих журмын дагуу шийдвэрлүүлэх
Үйлчлүүлэгчийн танхим, ширээ сандал, шал, хаалга, цонх зэрэг бүхий л хэсгийн өдөр тутмын цэвэрлэгээ хийх Ариун цэврийн өрөө, угаалгын өрөөний цэвэрлэгээ, ариутгал тогтмол хийх Хог хаягдлыг стандартын дагуу ангилан хаях, савлах Цэвэрлэгээний материалын нөөцийг хянаж, дуусахаас өмнө мэдэгдэх Ажлын байрны удирдлагаас өгсөн бусад үүргийг хэрэгжүүлэх
Өрөө цэвэрлэх Цагаан хэрэглэл, алчуур солих Ариун цэврийн өрөө цэвэрлэх Өрөөнд байгаа эд зүйлсийг шалгах Хог цэвэрлэх ба ангилах Ажлын тайлан гаргах Зочдын тав тухыг хангах
Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах Тогооч, туслах тогооч нарыг удирдан зохион байгуулах, мэргэжил аргазүйн зөвлөгөө өгөх Үйлчилгээний чанарыг тасралтгүй сайжруулах Хоол үйлдвэрлэлд шаардлагатай түүхий эдийн захиалга өгөх, түүхий эдийн хадгалалт, зарцуулалтад хяналт тавих
Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах
Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;
Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан хяналт тавьж ажиллах Хоолны жор, технологийн картыг боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Гал тогооны ажилтнуудыг өдөр тутмын удирдлагаар ханган, үйл ажиллагааг зохион байгуулах Салат, пицца, хачир, шөл зэрэг хоол гаргах
Монгол үндэсний хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, стандартын түвшинд бэлтгэх ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах Меню дээрх бүх хоолыг цаг хугацаанд нь түргэн шуурхай гаргах Хоолны амт, чанар, хэмжээ, илүүц хаягдлыг хянах, хэмнэлттэй ажиллах Гал тогооны эрүүл ахуй, аюулгүй ажиллагааны дүрэм журмыг чанд мөрдөх Хүнсний түүхий эдийн хадгалалт, хөргөлт, хэрэглээг хянах Гал тогооны цэвэрлэгээ, тоног төхөөрөмжийн бүрэн бүтэн байдлыг хангаж ажиллах
Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах
Санхүү бүртгэлийн хэлтсийн ажилтнуудын өдөр тутмын ажил үүргийг чиглүүлэх, гүйцэтгэлийг хэмжих, хөгжүүлэх, хяналт тавих /Зочлох үйлчилгээ/ Санхүү бүртгэлтэй холбоотой дүрэм, журам тушаалын хэрэгжилтийг хангаж, бүртгэл хөтлөх, хянах Нягтлан бодох бүртгэлийг холбогдох, хууль, дүрэм журмын дагуу бүртгэх Санхүү болон татварын тайланг цаг тухайд нь үнэн зөв гаргах, тайлагнах
Компанийн маркетингийн стратегийг боловсруулах, хэрэгжүүлэх, хөгжүүлэхэд багтаа дэмжлэг үзүүллэх Зорилтот зах зээлд чиглэсэн маркетингийн төлөвлөгөө боловсруулж, хэрэгжүүлэх Төлөвлөгөөний гүйцэтгэлд хяналт тавин, тайлагнах Олон нийтэд чиглэсэн контент, идэвхжүүлэлт, сурталчилгааны үйл ажиллагааг хэрэгжүүлэх Сошиал медиа хөгжүүлэх, хөтлөх