Ариун цэвэр, эрүүл ахуйн шаардлагыг бүрэн хангасан, технологийн заавар, нормын дагуу боловсруулсан хоол, хүнсээр хүүхдэд үйлчлэн тэдний хөгжлийн онцлог, хэрэгцээнд тохирсон нэмэлт үйлчилгээ үзүүлж, багш, ажилтан, эцэг, эх, асран хамгаалагчдын хоол хүнс, шим тэжээлийн боловсролыг дээшлүүлэхэд дэмжлэг үзүүлэх.
Хүүхэд бүрийн зүй ёсны хөгжлийг хувийн онцлог, хэрэгцээнд нь нийцүүлэн асран хамгаалах үйл ажиллагаа, хөгжүүлж хүмүүжүүлэх сургалтын хөтөлбөрөөр дэмжин насан туршийн боловсролын суурь чадвар эзэмшүүлэх.
Сургалтын төвийн өрөөг цэвэрлэх, цэгцлэх Сургалтын хэрэгслийг зохион байгуулах Эмх цэгцтэй байлгах, хог хаягдлыг цэвэрлэх Сургалтын байрны бусад ажлыг гүйцэтгэх Оюутан, багш нартай харилцах Байгууллагын стандартын дагуу цэвэрлэгээ хийх Цэвэрлэгээний хуваарьт дагуу ажиллах Хэрэглэгдэх бүтээгдэхүүн, багаж хэрэгслийг хянах